Reiki mesterek, tanárok

Kurucz Gabriella

Kurucz Gabriella

Tradicionális és Quantum Reiki Nagymester

Specialitások

Tanár

Kapcsolati információk

+36 20 980 4290

rbohgabi@gmail.com

Elérhetőség

  • Monday 18.00 - 20.00

Részletes bemutatkozás

Versenyszférában dolgozom, melynek eredményeként az utóbbi években a stressz kikezdte az egészségemet. Ekkor sodorta elém az élet Viktort, aki nemcsak a derekamat hozta helyre, hanem megismertetett a Reikivel is. Gyakorolgattam, de nem vittem túlzásba.
Később Ő volt az, aki a nyaki porckorongsérvemet két hónap alatt meggyógyította, ekkor határoztam el, hogy a Reikivel komolyan kell foglalkoznom. Reiki Mester tanfolyamot elvégeztem, de azt éreztem, hogy ez még mindig nem elég, folyamatosan tanultam, kerestem mindent, ami a Reikivel kapcsolatos.

Rátaláltam a Kristály Reikire, melyet amerikai Mester-Tanártól tanultam. Következett a Pet Reiki, mivel a tudásomat ki szerettem volna terjeszteni az állatokra is. Majd jött a reiki nagymesteri szintek tanfolyama, utána pedig egy amerikai felemelkedett mestertől tanultam meg a Quantum Reikit, a Kundalini Reikit, 5D Quantum gyógyítást és nemrégiben a Quantum Reiki Nagymesteri kurzust végeztem el. Mindezek mellett folyamatosan tanulok, képzem magam és napi szinten gyakorlom a reiki különféle formáit főként távgyógyítás formájában. Életformává vált, alapjaiban határozza meg a gondolkodásomat.

Image
Image
© 2020 Reiki Base of Hungary, Minden jog fenntartva!