Rólunk

Mi vagyunk a Reiki Base of Hungary

Mivel Magyarországon nagy a széthúzás ezen a területen, mennek a hatalmi harcok hogy melyik az erősebb jobb és eredetibb. Én nem fogadom el ezt, te nem fogadod el azt..... Nem nálam tanultál Reiki I-II-t így nem avatlak be mesternek. Ennek következtében, a tanfolyami árak is kezdtek túldimenzionáltak lenni.

Amikor 2018 közepén elkezdtünk a Reiki nemzetközi vizeire evezni, azt volt a tapasztalatunk, hogy senki nem állítja az ő módszere a legeredetibb, legjobb és legerősebb, hanem mindenki üdvözli az összes reiki irányzatot, és nagyon szívesen fogad új embereket, irányzattól függetlenül. Pozitív szemléletű elfogadást, nyitottságot, egymás iránit érdeklődést, együttműködést láttunk.

Ennek örömére úgy döntöttünk, hogy 2019 január 29-én megalapítjuk a Reiki Base of Hungary szövetséget, és megpróbáljuk 21. századi szemlélettel bemutatni és képviseli ezt a csodálatos energiát.

A szövetségünk célja, hogy szűnjön meg az irányzatok közti acsarkodás, mivel mi is több féle irányzatot tanítunk, használunk és lám lám működik, hiszen azt kell belátni, ha Usui Mester nincs, akkor semmilyen irányzat sincs. Tehát az eredet egy és ugyan az.

A Reiki minden irányzatát támogatjuk, mivel mindenféle Reiki energia ugyanazon a csatornán érkezik, és annak felhasználása mindig a legnemesebb célt szolgálja.

Tagok

Orbán Viktor Vezető nagymester
Kurucz Gabriella Tradicionális és Quantum Reiki Nagymester
Kiss Viktor Quantum Reiki Nagymester
Nagy Gabriella Quantum Reiki Nagymester
Kutiné Majnay Judit Quantum Reiki Nagymester

Képviselt irányzatok

Tradicionális Usui Reiki
Quantum Reiki
Nagymesteri szintek 5-20
Kristály Reiki
PET reiki
Image
Image
© 2020 Reiki Base of Hungary, Minden jog fenntartva!